KONTORKONTOR er en tegnestue etableret i 2018 af Aenne Kristine Thomsen, Jesper Skovby og Tor Dalsgaard Krag i København. Alle tre har studeret arkitektur på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK), og taget afgang fra kandidatprogrammet Kulturarv, Transformation og Restuarering.

Som arkitekter er vi skolede i at sammensætte materialer som harmonerer og patinerer hensigtsmæssigt. Vi forstår hvordan man opbygger en sokkel og en tagfod. Vi har en holdning til hvordan man placerer et vindue eller en dør i et murhul. Vi har ingen særlig interesse i eksklusive og dyre materialer. Vi tror på at man med rette fokus på materialets iboende kvaliteter kan sammensætte robust og helstøbt arkitektur der ældes med ynde. Arkitektur skal være en fest på tegnebrættet, men det skal også være sjovt at bygge. Vi følger et sæt retningslinjer som vi efterstræber i alle vores projekter. Vi skal selv forstå det vi tegner. Vi skal nørde de materialer vi udvælger, og vi skal undersøge hvorfor og hvordan de virker. Arkitektur skal føles, lugtes og smages. Arkitektur skal få os til at føle!


Vi tror på læren om materialer og tektonik...  Kontorkontor is an architectural office etablished i 2018 by Aenne Kristine Thomsen, Jesper Skovby and Tor Dalsgaard Krag in Copenhagen. All three have studies architecture at the Royal Danish Academy of Architecture, Design og Conservation (KADK), and graduated in June 2018 from the masterprogram of Cultural heritage, Transformation og Restoration. 

priser og legater
Dreyers Fond
2019


presse og

udstillinger
Dreyers Fond
2019